PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=315465}

Dyniogłowy: W proch się obrócisz

Pumpkinhead: Ashes to Ashes
2006
4,1 1,1 tys. ocen
4,1 10 1 1056

Dyniogłowy: W proch się obrócisz
powrót do forum filmu Dyniogłowy: W proch się obrócisz

Stary, dobry Dyniogłowy. mam sentyment do tej serii, a ta część mi się podobała nawet. Polecam!

No cóż, ja mam sentyment do "Piątków trzynastego", ale najgłupszym częścią dobrej oceny wstawiać nie będę...
Ten film był totalnym dnem. Nie oglądałam żadnej innej części tej serii, ale jeśli mają one taki poziom, to nigdy tego nie zrobię.

Sięgnij po "jedynkę", bo jest zdecydowanie lepsza. "Trójka" to najgorsza część serii i do tego ten komputerowy Dyniogłowy. Totalna pomyłka.

Ceglas

Ceglas oczywiście tradycyjnie zresztą się myli. Film jest świetny, jak dla mnie.

To, że ktoś ma inny gust od Ciebie, oznacza od razu, że się myli? Heh, co za głupie podejście. Zresztą średnie oceny mówią same za siebie, choć w tym przypadku jest ona stanowczo za wysoka. Komputerowy Dyniogłowy wygląda żałośnie i nie umywa się do świetnego kostiumu potwora z filmu Stana Winstona. Nie dość tego film jest nudny jak flaki z olejem i nie ma żadnego klimatu - zdecydowanie najsłabsza część serii.

!!!WSZYSTKIM ODRADZAM!!!

Ceglas

Świetna część, polecam wszystkim. Wartka akcja, nie to co np. szmira Szczeki, świetne dialogi, kapitalna postać potwora. Polecam!!!

Każdy powie, że "Szczęki" to lepszy film niż 3 część Dyniogłowego. Przestań się już ośmieszać tymi swoimi postami. Ani to zabawne, ani prowokujące. Po prostu żałosne.

Ceglas

Żałosny to ty jestes skoro nie potrafisz policzyć do jednego, bo ja nie powiem, że Szczeki sa lepsze niż Dyniogłowy. Matematyka, młody. Polecam Dyniogłowego!

OSZAR »