Środowiska murzyńskie, feministyczne, faszystowskie, rasistowskie, literkowe - wszystkie dostały to co lubią.
Kiedy powstanie jakiś film dla normalnych ludzi?
mandalorian i andor daly troche nadziei ale to gowno zabilo star wars jedyna szansa ze po tym failu kennedy zostanie w koncu zwolniona ale ona ma jakies papiery chyba na wierchuszke disenya
Nie no serio?? Myślałem, że Jabbe grał prawdziwy, ciało pozytywny, gadający ślimak . Wtf to R2-D2 nie jest robotem reprezentującym mniejszość? Muszę zmienić ocenę.m
Przeczytaj komentarz osoby, która temat założyła, potem komentarz na który odpowiadałem, wtedy może go zrozumiesz. Wystarczy ruszyć głową.
Ja ruszam głową bo mam taki tik przy pisaniu komentarzy. Tobie radzę ruszyć mózgiem bo od lat wypowiadasz się jakbyś był jakimś nornikiem zaplodnionym tylko po to by innym udowadniać, że takie osobniki jak Ty też chodzą po tej ziemi.
Ruszasz głową, ale nic z tego nie wynika niestety. Bekę cisnę z osób takich założyciel tematu, którzy hejtują wszystko dookoła, tylko dlatego, że coś jest nie zgodne z ich światopoglądem, wszędzie doszukują się poprawności politycznej, zwiastują koniec ery "białego mężczyzny" i rzucają hasłami, których nie rozumieją.
tutaj niespecjalnie trzeba się jakoś specjalnie doszukiwać poprawności politycznej, bo cała obsada jest na niej oparta, na rasizmie w stronę białego człowieka, który jest głównym odbiorcą SW
Ty jesteś naprawdę upośledzony xD Nie żebym miał z tym problem, Wam też należy się dostęp do internetu.
Czyli należysz do tej grupy, którą opisałem. Rozwiałeś wszelkie wątpliwości. Współczuję twoim znajomym i rodzinie, że muszą się z Tobą zadawać.
Ja współczuję Twoim rodzicom, że podczas zapładniania sąsiad musiał wiercić dziurę w ścianie wkrętarką i brak skupienia zaburzyło prawidłowy rozwój zarodka.
Problem polega na tym, że w 1977 wszystkie rasy miały stosowną reprezentację. W 2024 biali są skasowani. Nie byłoby problemu, gdyby efekt był satysfakcjonujący. Niestety mamy jedynie trzepanie dupami i jęki.
Uważasz, że biali są skasowani, bo na chwilę obecną wyszedł JEDEN serial, gdzie jest trochę więcej osób o innym kolorze skóry? Zaraz wyjdzie kolejny sezon Andora, Ahsoki i film o Mando. Zakład, że tam będzie więcej osób białych? Wróc tu na forum po premierze tych w/w. Wtedy MOŻE przyznasz mi rację.